Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Uniview biztosítja a Toyota Irán autószalonjainak biztonságát!

Az Uniview biztosítja a Toyota Irán autószalonjainak biztonságát!
Az IRToya úgy döntött, hogy az Univiewt kéri fel autószalonjai videómegfigyelő rendszerének telepítésére.

Az IRToya a Toyota exkluzív iráni viszonteladója, 1973-as alapítása óta mára több, mint 70 autószalonja található meg a nagyobb városokban, mint például: Teherán, Mashahd, Shiraz, Isfahan, Ahvaz, Yazd, Tabriz, Babol, Bandar Abbas, Noor, Hamedan stb.
Az IRToya úgy döntött, hogy az UNV-t kéri fel az autó szalonjai videómegfigyelő rendszerének telepítésére. Az egyes irodákban több, mint 30 db UNV kamera lett telepítve, amik lefedik az ügyfélszolgálatot, bejáratokat, irodákat és a parkolóhelyeket is. Az Uniview termékeivel az üzemeltetők mindent képesek nyomon követni az irodákon belül és kívül, így garantálni tudják a biztonságot.
Az Uniview videómegfigyelő rendszerei hamarosan az összes Toyota irodára kiterjednek majd.

Igény és megoldás
Az IRToya egyik legfontosabb igénye egy olyan megoldás volt, amely 2 hónapon keresztül, kiváló minőségben, a nap 24 órájában képes videót rögzíteni. Ebben az esetben az Uniview az IPC3232, az IPC3612 és az IPC2324 Full HD kameráit telepítette, mely kamerák IK10-es, IP66-os védettség mellett smart funkciókkal is rendelkeznek. Minden irodában NVR304-32E típusú rögzítők kerültek felhasználásra egyenként négy darab 6 TB-os merevlemezzel.

Ultra 265 tömörítési eljárás
A magas felbontás, általában nagyobb árat eredményez. Ezért fejlesztette ki az Uniview az Ultra H.265 tömörítést, amely kombinálta a H.265 és az U-kód technológiát ezzel akár 95%-kal is csökkentve a sávszélességet. Az UNV kamerák és rögzítők többsége támogatja az Ultra 265-t, ami lehetővé teszi a Toyota irodák számára, hogy több, mint 30 kamera videóit képesek legyenek tárolni akár 2 hónapig, csupán 4 darab 6TB-os merevlemezen!
Ha mindez a régi H.264 tömörítéssel történne akkor 14 db 6TB merevlemezre lenne szükség, ami jóval nagyobb költséget okozna. Az Ultra 265 nemhogy jobb, de jelentősen csökkenti is az ügyfelek költségeit.

Intelligens megoldások a boltok kezelésének egyszerűsítésének érdekében
Az UNV kamerák különböző intelligens funkciókat támogatnak, ide értve az emberek számlálását, behatolásérzékelést, vonalátlépést, stb.
Az embereket számláló funkció segíthet abban, hogy az üzemeltetők könnyebben elemezhessék a vásárlók áramlását és amennyiben szükséges átirányíthassák a vevőket.
UNV egyenlő innováció, technológia, biztonság.