P-Consulting Plusz Kft.

Biztonsági rendszerek és kiegészítőik kereskedelmével, telepítésével és karbantartásával foglalkozunk. Szakértelmünk több, mint 20 éves tapasztalaton nyugszik, mind a lakossági, mind a kereskedelmi biztonsági szektorban. Többféle biztonsági terméket telepítünk és karbantartunk, különös tekintettel a beléptető, a munkaidőnyilvántartó és a kamerarendszerekre.

Jól képzett és tapasztalt csapatunk, hozzáértő és gyakorlati tanácsokkal segíti ügyfeleinket. Igyekszünk minden tekintetben kiemelkedő ügyfélellátást nyújtani. Minden ügyfelünket személyes partnerként kezelünk és olyan rugalmassággal, amelyet a nagyobb vállalatok nem tudnak elérni. Rendszereinket úgy tervezzük, hogy arányos legyen az előre meghatározott kockázattal és a költségkeretnek is megfeleljen.

Munkáink nagy részét ajánlásokkal kapjuk, a meglévő ügyfelektől, építészektől, tervezőktől, műszaki szakemberektől és biztosítóktól. Ennek oka, hogy jól értjük mind a biztonság-, mind az ügyféloldal igényeit. Minőségi berendezéseket, magas színvonalon, de versenyképes áron, kifejezetten igényesen telepítünk.

Védjük az embereket és vagyontárgyaikat az élet minden területén, a kis otthonoktól a vidéki birtokokig, a startup cégek irodáitól, a legnagyobb nemzetközi vállalatok gyáráig. Minden ügyfél fontos számunkra és mindenkit egyformán kezelünk!

 

Nagykereskedelmi kapcsolatok

 Többek között, magyarországi disztribútori partnere vagyunk a madridi központú ZKTeco Europe-nak. A ZKTeco napjainkban 3600 alkalmazottal dolgozik, 200 országban van jelen és bár Magyarországon kevésbé ismert, de világszerte 180 millióan használják az eszközeit. A közel huszonöt éves cég hosszú évek óta nagy partnercégek beszállítójaként dolgozik és az idők során folyamatosan fejlesztette saját gyártású termékpalettáját. Első biometrikus algoritmusuk fejlesztése 1989-ben, jóval megelőzte a biometria biztonságtechnikai célú világszintű térhódítását. A beléptetés technika teljes portfólióját átölelő biometrikus alapú, saját fejlesztésű és gyártású, kiváló ár/szolgáltatás viszonyú, erőteljesen versenyképes termékcsoporttal van lehetőségünk dolgozni.

 

Saját gyártás és teljes termékportfólió

 A ZKTeco saját gyártása általi árképzése lehetővé teszi a rugalmasságot, a versenyképes árakat, hiszen a hardver eszközök vonatkozásába nem iktatódnak be a külső termékek beszerzési árrései. A rendszertelepítéseket érintően pedig, egyrészt nemigen merülnek fel a különböző gyártók termékeinek illesztéséhez, rendszerbe állításához kapcsolódó technikai és szoftveres nehézségek, másrészt az egy gyártóhoz kapcsolódó teljes termékstruktúra alkalmazási eredményessége a megoldásokba beépülő „filozófia” is hatékonyabban érvényesülhet. Továbbá  valamennyi létesítményhez kapcsolódó  teljes beléptetési igényhez a sorompó technikáktól a szállodai okos ajtózárakig rendelkezésre állnak a termékek, megoldások.

  

A portfolió részei

 

 • Munkaidőnyilvántartó rendszerek
 • Személy és gépjármű beléptetés eszközei
 • Többfunkciós ujjnyomat, vénaszkenner, illetve kártya alapú vagy ezek kombinációját kezelni képes beléptető terminálok
 • Zártechnikák (elektromos, elektromágneses és okos zárak)
 • Sorompók
 • Beléptető kapuk,
 • Kártyaolvasók
 • Csomagröntgenek
 • Kézi fémkeresők
 • Fémdetektor kapuk
 • Alvázszkennerek
 • POS terminálok saját vonalkód olvasóval, hőpapíros nyomtatóval, monitorral
 • IP kamerák és rögzítők. Ezek tekintetében külön kiemelendő, hogy minden IP kamera saját, beépített videó analitikával rendelkezik

 

Valamennyi megoldás szoftveres háttérrel, saját felhő alapú megoldással, több alkalmazást érintően mobil vezérlési lehetőséggel rendelkezik.