Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Láthatóan nagy különbség - UNV új, motoros eyeball kamera

Láthatóan nagy különbség - UNV új, motoros eyeball kamera

Az UNV megjelentette az új UNV IPC363X sorozatú motoros kameráit, a piacon felmerülő igények kielégítése céljából.

Az új szabadalmaztatott formatervezés figyelembe vette mind a megjelenést, mind a felhasználhatóságot.  E két tulajdonság között megtaláljuk a finom egyensúlyt is. Ezt a kamerát mind beltéri, mind kültéri felhasználhatóságra tervezték. Itt szélesedik ki a sokrétű felhasználási területe, sokrétűsége: Kiskereskedelmi egységek, Iskolák, Épületek, Benzinkutak és még sorolhatnák a véget nem érő felhasználási területeket.

IPC3632ER3-DPZ28-C

IPC3634ER3-DPZ28

Erőssége a képminőség

Az UNV IPC363X sorozatú kamerák kétféle felbontásban vásárolhatók majd meg az (www.alfadigital.hu weboldalon) 2MP és 4MP felbontásban, így szélesítve ki még jobban a felhasználási területeket. Mind a két típus beépített Hisilicon H.265 tömörítést alkalmazza. Az UNV által szabadalmaztatott ISP technológiának köszönhetően kiváló kép minőséget kapunk már kisebb bitráta mellet is. Mind a két modell támogatja a 120dB WDR-t ami még tisztább, élesebb képet ad magas ellenfény mellett is. Fontos megemlíteni még a kamerák házát is, amik teljesen fémből készülnek. Kiemelendő a kamerák üvege is amik tükröződés mentes bevonattal vannak ellátva, ami akár 8% is képes javítani az IR átvitelt. A fénykompenzáció beállítására intelligens infravörös fényt alkalmaznak a kamerák. Full HD felbontás, hogy még szebb és élesebb képet kapjunk és láthassunk. Ezek a kamerák természetesen IP67 védelemmel vannak ellátva.

Az IPC363X típusú kamerák szoftvere számos funkciót tartalmaz aminek segítségével még szélesebb területeken tudjuk használni ezeket a kamerákat. A szoftver megalkotásánál a mérnökök figyeltek az abszolút felhasználóbarát kialakításra (Telepítők, végfelhasználók). Ide tartozik még a programba beágyazott H.265 U-kód tömörítési eljárás is. A H.265 kódolás akár további 50%-kal is képes csökkenteni a sávszélességet, miközben a kiváló képminőség megmarad. A szoftver intelligens része a rengeteg bővítmény is (arcérzékelés, behatolás érzékelés, vonalátlépés, személyszámlálás, megváltozott körülmények észlelése és a beépített mikrofon segítségével hang alapú riasztás kezelés. A kamerák érdekessége még az SD kártya hely, mely akár 128Gb kapacitású kártyát is tud kezelni, amennyiben a rögzítővel megszakad a kapcsolat, akkor sem maradunk felvétel nélkül. A motoros zoom kialakításának köszönhetően csökken a telepítés költsége. A 3 tengelyen történő állíthatóság széles felhasználásai területet biztosít szinte minden körülmények között.

 

IPC3632ER3-DPZ28-C

IPC3634ER3-DPZ28

Képérzékelő

1/2.9", 2MP

1/3", 4MP

Optika

Motoros, 2.7-12mm

Video

1080P (1920x1080)@30fps,

H.265/H.264/U-kód

4MP (2560x1440)@25fps,

H.265/H.264/U-kód

WDR

120dB Valódi WDR

IR távolság

30m

Audio

Beépített mikrofon

SD kártya

Akár 128GB

Vízállóság

IP67