Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Biztonsági rendszerek kereskedelmével, telepítésével és karbantartásával foglalkozó cég vagyunk. Kollégáink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a lakossági és kereskedelmi biztonsági szektorban. Többféle biztonsági terméket telepítünk és karbantartunk, különös tekintettel a riasztó, a kamera (CCTV) és a beléptető rendszerekre.

Barátságos csapatunk jól képzett, hogy hozzáértő és gyakorlati tanácsokkal segíteni tudjon az ügyfeleink részére. Igyekszünk minden tekintetben kiemelkedő ügyfél-ellátást nyújtani. Minden ügyfelünket magánszemélyként kezeljük és olyan rugalmassággal, amelyet a nagyobb vállalatok nem tudnak elérni.

Az összes rendszerünket úgy tervezzük, hogy arányos legyen az előre meghatározott kockázattal, a költségkeretnek megfelelően.

Munkáink nagy részét ajánlásokkal kapjuk, a meglévő ügyfelektől, építészektől, tervezőktől, műszaki szakemberektől és biztosítóktól. Ennek oka, hogy jól értjük a biztonság és az ügyfél igényeit. Minőségi berendezéseket, magas színvonalon, de versenyképes áron, meglehetősen igényesen telepítünk. Őszinték és barátságosak vagyunk az üzletfeleinkkel is!

Védjük az embereket és vagyontárgyaikat az élet minden területén, a kis otthonoktól a vidéki birtokokig, a startup cégek irodáitól, a legnagyobb nemzetközi vállalatokig. Minden ügyfél fontos számunkra, és mindenkit egyformán kezelünk.