Kérdése van? Hívjon minket! +36309232369

Naptár

2021.03.24
Beléptető terminál - személyszámláló megoldása a ZKBioSecurity-MTD által

Beléptető terminál - személyszámláló megoldása a ZKBioSecurity-MTD által

 

A ZKTeco beléptető terminálja People Counting System

A rendszer működése:

Bejáratok automatikus záródása:

A ZKTeco People Counting System biztosítja, hogy egy adott terület ne legyen túlzsúfolt, mivel automatikusan megszámlál mindenkit, aki belép egy adott területre és megjeleníti az épületben tartózkodók pontos számát, illetve azt a számot ahány fő még beléphet, ami jelentősen hasznosabb a személyzet számára a forgalom figyelemmel kísérésére a régi kézi emberszámlálási módszerrel szemben. Amikor a létszám meghaladja a maximális szintet, az ajtó bezárul és nem enged be több személyt amíg nem csökken a bent lévők száma.

Amennyiben Önök nem az ajtó lezárás mellett döntenek a rendszer alábbi funkcióját javasoljuk:

A ZKTeco személyszámláló rendszere lehetővé teszi a riasztást, e-mail és videóüzenet formájában egyaránt, biztosítva az adminisztratív vagy biztonsági személyzet számára az azonnali forgalmi adatokat, ha sürgősségi intézkedésre lenne szükség.

A beléptető terminál:

Rendszerünk biometrikus adatok alapján azonosít, ez lényegében arcfelismerő funkciót jelöl melyhez elég a felszerelt kamera előtt elhaladni 3 méteres távon belül. A számláláshoz a beléptető rendszer és terminál természetesen összeköttetésben állnak.

A szoftver egy (ZKBioSecurity-MTD): ZKBioSecurity-MTD „All-in-One” web-alapú biztonsági platform. Több integrált modult tartalmaz: Belépés-ellenőrzés, idő és jelenlét, fogyasztáskezelés, lift-ellenőrzés (online / offline), szállodai modul, látogató-menedzsment, parkolás, őrjárat és videó összekapcsolás. Újonnan hozzáadott emberszámláló funkcióval a legfejlettebb megoldást kínálja a felhasználói élmény érdekében.

A ZKTeco beléptető terminálja People Counting SystemA ZKTeco beléptető terminálja People Counting System

 

A belépés-ellenőrzés számláló funkciója:

A személyszámlálás és arcfelismerés funkcióját kombinálja - Amint az emberek belépnek az adott területre a rendszer felismeri őket majd megjeleníti a szabad helyeket, vagyis, hogy hány személy belépésre van még lehetőség. Egy készülék a kijáratnál elhelyezve monitorozza a távozókat, a rendszer teljes összeköttetésben áll a szoftverrel.

A valós idejű számok folyamatosan nyomon követhetőek egy weboldalon is. Személyszámláló telepíthető a bejárathoz és kijárathoz egyaránt – így nem csak az adott terület, de az épület egészében lévő teljes létszám is valós időben szabályozható, érhető el.

A ZKTeco beléptető terminálja People Counting System