Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Smart funkciók az Uniview kamerákban

2017. 04. 24. 09:48:21
Smart funkciók  az Uniview kamerákban
Smart funkciók  az Uniview kamerákban
  1. A H.265 IP kamera sorozatokban megtalálható a következő négy alapvető intelligencia: arc érzékelés, behatolás érzékelés, vonalátlépés és személyszámlálás
  2. A vonalátlépés és behatolás érzékelés érzékeli azokat a viselkedéseket, amelyek megsértik a beállított  szabályokat, és az arcfelismerés érzékeli az arcokat a kijelölt területen. A kiváltó események hatására az IP kamera képes számos riasztási műveletet kezdeményezni: e-mail küldés, riasztási kimenet indítása, rögzítés, pillanatkép és FTP feltöltés.
  3. Az NVR képes a különböző Smart események hatásara (vonalátlépés, behatolás és arc érzékelés) a kamerák képét rögzíteni. A későbbiekben az Uniview NVR-ek támogatni fogják a gyors visszakeresést pillanatképek alapján is.
  4. Személyszámlálás során az IP kamera képes a be- és kilépő személyek számlálására, és továbbítani az Uniview NVR részére a statisztikai adatok megjelenítésére.
  5. Az intelligens megoldások értéket teremtenek a használat során, segítenek a tárolási hely és a felhasználók idejének a csökkentésében. Széles körben alkalmazható boltokban, irodaházakban, oktatási intézményekben.
  6. Minden H.265 tömörítéssel rendelkező kamerában elérhetőek a Smart funkciók.