Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uniview NVR516 a legendás harcos

2017. 04. 27. 11:00:00
Uniview NVR516 a legendás harcos

Uniview NVR516 a legendás harcos

Az Uniview NVR516 rögzítő egy kiemelkedő teljesítményű hardver és szoftver együttese. Olyan bőséges és erőteljes képességekkel rendelkezik, hogy hosszú távú és rendkívüli védelmet jelenthet a nagyobb méretű megoldásokhoz, mint például gyár- és irodaépületek, oktatái intézmények, szállodák, stb.

Nagy csatornaszám és tárolási kapacitás

Magas szintű adatbiztonság, redundáns tápellátás, RAID és N+1 tartalék eszköz

Akár 112 db Full HD felbontású kamera képének dekódolása

Uniview NVR516 a legendás harcos

Az Uniview NVR516 rögzítő egy kiemelkedő teljesítményű hardver és szoftver együttese. Képességeit jól jellemzi, hogy akár 128 db kamera csatlakoztatható hozzá. A képek rögzítése 16 db beépíthető HDD-re történhet, ami külső tároló egységekkel 48 darabig bővíthető. Az így elérhető tárolókapacitás már 384TB lesz! A felvételek biztonságát különböző RAID tömbök segítik. Opciós HDMI bővítőkkel megvalósítható egy 14db megjelenítőt tartalmazó videófal is. Olyan bőséges és erőteljes képességekkel rendelkezik, hogy hosszú távú és rendkívüli védelmet jelenthet a nagyobb méretű megoldásokhoz, mint például gyár- és irodaépületek, oktatái intézmények, szállodák, stb.

Nagy csatornaszám és tárolási kapacitás
Az akár 128db kamera csatlakoztatásával egy könnyen kezelhető nagy kapacitású megfigyelőrendszer alakítható ki. A 16 db 8TB-os beépíthető merevlemez mellé csatlakoztatható külső bővítő egységgel akár 384TB méretű háttértár is elérhető, mely akár több hónapnyi felvétel tárolására is képes.

Magas szintű adatbiztonság, redundáns tápellátás, RAID és N+1 tartalék eszköz
Az eszköz tervezése során kiemelt fontosságot tulajdonítottak a hosszú távú és megbízható működésnek. A redundáns tápegységgel elkerülhetők a különböző tápellátási problémákból adódó rendszerhibák és leállások. Az adatok védelmét a különböző RAID tömbök alkalmazása szolgálja: RAID 0, 1, 5, 6, 10. Bármely HDD sérülése esetén az NVR képes az adatok védelme érdekében rövid időn belül újraépíteni a RAID tömböket. Az N+1 biztonsági tartalék üzemmódban levő eszköz képes a kieső NVR szerepét automatikusan átvenni, majd annak visszaállása után a rögzített felvételeket a háttérben áttölteni.

Akár 112 db Full HD felbontású kamera képének dekódolására van lehetőség a 14db HDMI kimeneten.
Minden kamerát, különösen a kulcsfontosságú területeket valós időben több képernyővel is felügyelhetjük.
Nem számít, hol történt az esemény, az őrök láthatják az eseményeket és az első lépéseket ők tehetik meg.

https://www.youtube.com/watch?v=kQEQLFRs2OM