Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookiek használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uniview - új Starlight sorozat

2017. 04. 20. 00:00:00
Uniview - új Starlight sorozat
Az Uniview megjelenteti az új Starlight családba tartozó - a StarView sorozatát.

Uniview StarView sorozat

Az Uniview megjelenteti az új Starlight családba tartozó - a StarView sorozatát. Ebben a sorozatban az Uniview újradefiniálja a Starlight technológiát kiemelkedő képekkel, szuper alacsony megvilágítással az éjszaka folyamán, - mind a statikus, mind a mozgó jelenetek számára – könnyebb elérhetőséget biztosítva ezáltal a felhasználók számára a kiemelkedő Starlight képek és a megfizethető árak megszerzéséhez.

Újradefiniált Starlight: F1.2 objektív és ISP technológia

Az Uniview 2MP Starlight, IPC2222ER5-DUPF-C csőkamera, F1.2 lencsét használ, hogy fizikailag emelje a fény mennyiségétt. A StarView sorozatba tartoznak a 2MP IPC2122-UPF és IPC2222-UPF csőkamerák, valamint 2MP IK10 IPC322-DUVPF dóm kamera. Ezek a kamerák rendelkeznek beépített Hisilicon H.265 DSP-vel, ami lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép speciális képfeldolgozási technológiája fokozza a képminőséget szuper gyenge megvilágítás mellett. Különösen kiemelhető, hogy az SN-t 17 dB-lel növeli 0,01 lux környezetben, emellett a kép színében legalább 25%-kal jobb vizuálisan is.

 

Újra definiálásra került a Starlight az Easy-to-set-ben: Starlight kép mód

A felhasználók azt tapasztalhatták, hogy bár a Starlight kamerák képesek világos képet készíteni alacsony fényviszonyok mellett, ehhez a paraméterek konfigurálása elég nehéz és időigényes.

A Starlight nem lehet egy tudományos projekt a laborban, vagy bonyolult konfigurációs eljárás a telepítők számára. Felhasználóbarát és könnyen beállítható terméknek kell lennie. Olyan felhasználók számára is, akik nem specializálódtak a képek konfigurálására, egyszerűen csak a Starlight kép módra kattintva megkaphatják a kiemelkedő képeket.

 

Újradefiniált ár/érték arány

StarView sorozat nagyon jól egyensúlyozik az  ár és teljesítmény között. Az Uniview elkötelezett, hogy a StarView sorozatot kiváló ár/érték aránnyal tudja bevezetni a piacra .

 

Kiemelt tulajdonságok

- F1.2 objektív és Sony STARVIS háttérvilágítású CMOS

- 0,002 lux, csillagfény megvilágítás

- IP67, IK10